Lägenhet # 1.1102
Antal rum och kök
4
Kvadratmeter
82 kvm
Månadsavgift
18 995 kr
Kostnad
995 000kr
Våningsplan
2
Bruttoinkomst
56 985 kr
Om lägenheten
Yteffektiv fyra som kan välja att disponeras med tre eller fyra sovrum. Välkommande entré med plats för förvaring och avhängning.

Lägenheten är mycket social med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är stilfullt och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat och rymmer både matplats och soff-del.

Avskilt från den sociala ytan finns lägenhetens tre sovrum. Två av sovrummen, bland annat Master Bedroom har utgång till en balkong. Samtliga sovrum har god plats för förvaring.

Lägenheten har två badrum, vilka är stilfullt helkaklade med WC, kommod och handfat. Det ena badrummet har tvättpelare och badkar och det andra badrummet har dusch. Båda badrummen har blandare och duschblandare i smakfull mässing.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!