Lägenhet # 3.1003
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
63 kvm
Månadsavgift
15 495 kr
Kostnad
795 000kr
Våningsplan
1
Bruttoinkomst
46 485 kr
Om lägenheten
En mycket välplanerad och genomgående smakfull trea. Välkomnade entré med gott om plats för avhängning och förvaring. I direkt anslutning till entrén finns även ett förråd med gott om utrymme.

Från hallen nås även lägenhetens två sovrum. Ett Master Bedroom med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum, båda med plats för garderober och utgång till en uteplats.

Från hallen nås även ett helkaklat ljust beigt badrum med tvättmaskin och torktumlare, WC, handfat, kommod samt badkar. Blandare och duschblandare i smakfull mässing.

Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och är stilfullt, rymligt och fullt utrustat med vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat med plats för soffgrupp och matplats.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!