Lägenhet # 3.1203
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
63 kvm
Månadsavgift
15 495 kr
Kostnad
795 000kr
Våningsplan
3
Bruttoinkomst
46 485 kr
Om lägenheten
Yteffektiv trea med både balkong och terrass.

Välkommande entré med plats för förvaring och avhängning.

Lägenheten är mycket social med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är stilfullt och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat och rymmer både matplats och soff-del. Från vardagsrummet nås möblerbar balkong.

Avskilt från den sociala ytan finns lägenhetens två sovrum. Båda sovrummen har gott om plats för förvaring. Det ena rummet passar utmärkt som Master Bedroom och det andra som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Båda rummen har utgång till lägenhetens terrass.

Badrummet är stilfullt helkaklat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, WC, handfat samt kommod. Blandare och duschblandare i smakfull mässing.

I lägenheten finns även ett förråd med gott om plats för förvaring.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!