Lägenhet # 4.1204
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
73 kvm
Månadsavgift
16 795 kr
Kostnad
895 000kr
Våningsplan
3
Bruttoinkomst
50 385 kr
Om lägenheten
En mycket välplanerad och genomgående smakfull trea. Välkomnade entré med gott om plats för avhängning och förvaring. I direkt anslutning till entrén finns även ett förråd med gott om utrymme.

Från hallen nås även lägenhetens två sovrum. Ett Master Bedroom med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum, båda med plats för garderober.

Från hallen nås även ett helkaklat ljust beigt badrum med tvättmaskin och torktumlare, WC, handfat, kommod samt badkar. Blandare och duschblandare i mässing.

Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och är stilfullt, rymligt och fullt utrustat med vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån nås även lägenhetens balkong.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!
Ansök här
Trycket är stort och vi prioriterar att svara i den ordningen ansökan ankom till oss.

Det är först till kvarn på varje lägenhet så var beredd på att det kan gå snabbt när vi väl hör av oss, då vi inte kan hålla lägenheten längre än 48 timmar.

Kontaktuppgifter

Medlemsansökan

Jag godkänner att Well Fastigheter kan komma att göra en kreditupplysning