Lägenhet # 5.1002
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
71 kvm
Månadsavgift
16 795 kr
Kostnad
895 000kr
Våningsplan
1
Bruttoinkomst
50 385 kr
Om lägenheten
Yteffektiv fyra som kan disponeras med tre eller fyra sovrum.

Välkommande entré med plats för förvaring och avhängning. Från hallen nås lägenhetens två sovrum, vilka ligger avskilda från den sociala ytan. Båda rummen har plats för säng och har platsbyggda garderober.

Lägenheten är mycket social med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är stilfullt och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat och rymmer både matplats och soff-del. Från vardagsrummet nås lägenhetens väl tilltagna terrass. Från vardagsrummet nås även rymlig klädkammare.

Badrummet är ljust helkaklat och smakfullt, inrett med badkar, tvättpelare, WC, handfat samt kommod. Blandare och duschblandare i smakfull mässing.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!