Lägenhet # 6.1101
Antal rum och kök
4
Kvadratmeter
83 kvm
Månadsavgift
18 995 kr
Kostnad
995 000kr
Våningsplan
2
Bruttoinkomst
56 985 kr
Om lägenheten
Yteffektiv fyra med två balkonger. Välkommande entré med plats för förvaring och avhängning.

Lägenheten är mycket social med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är stilfullt och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Vardagsrummet är lätt-möblerat och rymmer både matplats och soff-del. Från vardagsrummet nås möblerbar balkong.

Avskilt från den sociala ytan finns lägenhetens tre sovrum. Samtliga sovrum har gott om plats för förvaring och två av sovrummen har utgång till balkong, bland annat Master Bedroom.

I lägenheten finns ett badrum och en gäst-WC som ligger i direkt anslutning till entrén. Badrummet är rymligt och fullt utrustat med badkar, tvättpelare, handfat, kommod och WC samt smakfull blandare och duschblandare i mässing.
Alla ska ha råd, men vi har några krav
Villkor för ansökningar
För att Well fastigheter ska godkänna din ansökan krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en handpenning på 37 500 kr.

Du ska också skriva en motivering varför just du ska få bli medlem i föreningen. Vi på Well väljer ut de vi anser passar bäst för medlemskap i Brf The Block Väsjön.

Välkommen med din ansökan!